Президентські вибори-2019: як голосують військові у прифронтових зонах
Категорія
Україна
Дата публікації

Президентські вибори-2019: як голосують військові у прифронтових зонах

Президентські вибори-2019: як голосують військові у прифронтових зонах
Джерело:  24 канал

В Україні тривають вибори президента країни. Виборчий процес на Донеччині відбується спокійно. Зранку приходить більше старше покоління, а молодь відвідує пізніше. Порушень наразі немає, проте присутньо багато спостерігачів, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Краматорськ місто тилове, хоча і входить в зону Операцій Об'єднаних Сил, тому тут вибори не відрізняються від будь-якого міста в України. Щодо Луганщини... Після обстрілів бойовиками міста Попасна тут спокійно. Бійці 46-го батальйону дали гідну відсіч, що змусило російських окупантів затихнути. Я приїхав з позиції. Сюди важливо прийти, бо це обов'язок кожного громадянина України. Ми можемо обрати, підтримати та висловити власну думку стосовно кандидата"– розповів один із військових.

Дільницю замінює військовий намет, проте в середині все, як на звичайній дільниці. Бійців з передової привозять групами й вони голосують по черзі. На 13 годину явка складає 72%. У разі провокацій зі сторони ворога, воїни готові до будь-яких надзвичайних ситуацій.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Чернігівській області, у місті Борзна, на виборчій дільниці чоловік кинув запалювальну суміш. Зазначається, що інцидент стався о 10:50 на дільниці по вулиці Пантелеймона Куліша, 105.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?