Президентські вибори 2019 - з'явилися прогнози букмекерів
Категорія
Україна
Дата публікації

Президентські вибори 2019 - з'явилися прогнози букмекерів

Президентські вибори 2019 - з'явилися прогнози букмекерів
Джерело:  online.ua

До президентських виборів залишилося не так вже й багато часу. Традиційно, окрім соціологів, свої прогнози на такі події роблять і букмекери, передає ONLINE.UA.

Більшість соціологічних опитувань свідчать на користь кандидата від "Батьківщини" Юлії Тимошенко, однак найбільші українські букмекерські контор не поспішають віддавати їй беззаперечну перемогу.

Так, за версією букмекерської компанії "Фаворит", станом на 31 січня головним претендентом на перемогу 31 березня є чинний президент Петро Порошенко – коефіцієнт на його перемогу складає 1,90. На другому місці – Юлія Тимошенко з коефіцієнтом 2,35, замикає трійку шоумен Володимир Зеленський – 4,70. Значно нижчі шанси у екс-міністра оборони Анатолія Гриценка (15,00), нардепів Юрія Бойка (20,00), Олега Ляшка (50,00), Олександра Вілкула (150) та мера Львова, лідера "Самопомочі" Андрія Садового (200). При цьому найімовірнішою парою в другому турі компанія вважає Порошенко-Тимошенко – ймовірність цього протистояння оцінюється з коефіцієнтом 1,42.

Що цікаво, у "Парі-матч" коефіцієнти на перемогу Тимошенко та Порошенка однакові – 2,30. Третім йде Зеленський – 4,50, далі – Гриценко (9,00), Бойко (15,00), Садовий (25,00) та Ляшко (30,00). Також у конторі впевнені в тому, що без другого туру не обійтись – коефіцієнт на те, що президента в першому турі не оберуть – 1,03.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Росії  Сергій Лавров стверджує, що Росія отримала офіційне запрошення від ОБСЄ для участі російських спостерігачів в президентських виборах в Україні, які пройдуть 31 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?