При штурмі "музею "Новоросії" в Петербурзі поранений поліцейський: в мережі бурхливо обговорюють
Категорія
Світ
Дата публікації

При штурмі "музею "Новоросії" в Петербурзі поранений поліцейський: в мережі бурхливо обговорюють

При штурмі "музею "Новоросії" в Петербурзі поранений поліцейський: в мережі бурхливо обговорюють
Джерело:  online.ua

Російські правоохоронці повідомили нові подробиці про  події в ніч на 28 січня у так званого «музею «Новоросії» в Санкт-Петербурзі, зокрема, виявилося, що в ході штурму "музею" поранений один з поліцейських.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу слідчого управління Слідчого комітету РФ по Санкт-Петербургу.


У відомстві повідомили, що в ніч на 28 січня на вулиці Декабристів в Пітері, де розташований «музей», сталася масова бійка, один з учасників якої стріляв у повітря з травматичного пістолета.


Від прибулих до місця інциденту співробітників поліції учасники бійки втекли в підвальне приміщення.


«Після застосування поліцейськими спецзасобів для відкриття дверей підвалу, один із зловмисників вистрілив через неї з мисливської зброї в бік поліцейських, - сказано в повідомленні. - В результаті був поранений картеччю співробітник поліції, він госпіталізований в лікарню, де йому надається необхідна медична допомога, загрози для життя немає».


Читайте також:  Кривавий пастор губить "Новоросію": відео з Турчиновим повеселило мережу


При цьому в повідомленні в групі музею в соцмережі «ВКонтакте» йдеться, що о четвертій годині ранку «один із сторожів «музею» «Новоросії» вийшов в магазин за сигаретами» з рацією, і на вулиці «у нього стався словесний конфлікт з двома напідпитку молодими людьми». По рації сторож попередив колег, «що стався конфлікт і його б'ють».


«Решта три людини з наших музейних хлопців оперативно прийшли на допомогу своєму товаришеві і прибувши на місце конфлікту один з наших хлопців дістав зареєстрований травматичний пістолет і зробив один постріл в повітря», - пишуть у соцмережі в акаунті «музею».


Нібито через «чисельну перевагу нападників» охоронці з «музею Новоросії» «стали відступати», закрилися зсередини і забарикадувалися.


Коли двері зовні почали вибивати поліцейські з криками «Відкрийте, поліція!», нібито «в це ніхто не повірив».


Далі в приміщенні розпорошили газ, і «один з наших зробив постріл із зареєстрованої рушниці в бік дверей, щоб налякати їх», повідомляють в соцмережі працівники «музею».


При цьому в повідомленні пітерського главку СК РФ вказується, що той, хто стріляв, затриманий, порушено кримінальну справу за статтею 317 КК РФ (посягання на життя співробітника поліції).


У соцмережах новина викликала ряд насмішок.



Віктор Білий: А де ще могли підстрелити копа в культурній столиці, як не в музеї?


Nestor: Хахаха, і тут новоотсосія відзначилася.



Як повідомляв ONLINE.UA,  після штурму в ніч на 28 січня поліцейськими так званого "музею "Новоросії" в російському Санкт-Петербурзі заклад припинив свою роботу на невизначений термін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?