Приголомшливе фото від Потапа: Настя Каменських відповіла на чутки про вагітність
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Приголомшливе фото від Потапа: Настя Каменських відповіла на чутки про вагітність

Приголомшливе фото від Потапа: Настя Каменських відповіла на чутки про вагітність
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Настя Каменських завжди привертала увагу до свого особистого життя, але після того, як вийшла заміж за Потапа, шанувальники і зовсім атакували її з усіх боків. Нещодавно пара опублікувала кілька фотографій зі свого осіннього побачення, на якому у Насті шанувальники помітили животик і відразу ж заговорили про вагітність. Каменських вирішила відповісти на їх припущення звабливим фото в купальнику, на якому видно, що ніякої вагітності немає. Відповідний знімок Каменських опублікувала в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Пікантні фото Насті Каменських були зроблені під час її відпочинку з Потапом на Карибському морі, в мексиканському місті Канкун. На знімку зірка позує в купальнику лимонного кольору, демонструючи всю красу своєї фігури. Деякі фанати артистки навіть трохи засмутилися через це фото, яким Настя наочно продемонструвала, що ніякої вагітності немає.

"Трохи поправилася ... або ж в положенні?", "Хто там говорить про вагітність?", "А все ж таки трохи схожа на вагітну!", "Як завжди бомба, фігура супер!", - коментують пікантне фото Каменських шанувальники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Каменських відверто розповіла, як їм з чоловіком, репером Потапом, вдається підтримувати відносини, незважаючи на насичений графік, і що є запорукою успіху їх відносин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?