Приголомшливі криптоцукерки: Ілон Маск готується запустити новий бізнес
Категорія
Технології
Дата публікації

Приголомшливі криптоцукерки: Ілон Маск готується запустити новий бізнес

Приголомшливі криптоцукерки: Ілон Маск готується запустити новий бізнес
Джерело:  online.ua

Засновник компанії SpaceX і Tesla Ілон Маск анонсував запуск нового виду бізнесу. Він має намір відкрити компанію з виробництва солодощів, відзначивши, що вона буде приголомшливою.

Про це Маск написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Пізніше бізнесмен прокоментував своє рішення. Він зазначив, що у нього "суперсерйозні" наміри по створенню "криптоцукерок".

Користувачі мережі вважають, що таким анонсом Маск продовжив перепалку з керівниками холдингу Berkshire Hathaway Уорреном Баффетом і Чарльзом Мангером, яка виникла після введеної Баффетом концепції "економічного рову". Маск вважає цей "рів" невдалою ідеєю - на його думку, для бізнесу важливіші темпи інновацій.

Баффет не згоден з Маском. Він вважає идею Ілона вірною, якщо мова йде тільки про калюжі води. Пізніше 87-річний інвестор кинув Маску виклик, запропонувавши позмагатися у виробництві цукерок. Засновник SpaceX прийняв виклик, пообіцявши Баффету побудувати рів і засипати його цукерками, висловивши впевненість, що Баффет не зможе не інвестувати в його новий кондитерський проект.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що компанія Tesla Ілона Маска зазнала рекордних збитків за підсумками першого кварталу 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?