Приголомшливі знімки: Dicovery вибрав кращі фото дикої природи 2019 року
Категорія
Культура
Дата публікації

Приголомшливі знімки: Dicovery вибрав кращі фото дикої природи 2019 року

Приголомшливі знімки: Dicovery вибрав кращі фото дикої природи 2019 року
Джерело:  online.ua

Телеканал Dicovery вибрав кращі фото 2019 року. На приголомшливих знімках, які захоплюють дух, відображені тварини в умовах дикої природи. Добірка видовищних світлин була опублікована на сторінці телеканалу в Instagram, передає ONLINE.UA.

"Ось вам 10 наших улюблених фотографій 2019 року. Яка фотографія вам найбільше подобається?" - йдеться у підписі до фото.

На першому фото автора Серхата Деміроглу відображені молоді левенята, на другому - підводний леопард. Також на кращих знімках зображені заєць, ховрах, морський птах Тупик, самка сервала з дитинчам, незвичайна зебра та інші представники багатої флори і фауни.

Це не перші приголомшливі фото природи, які названі кращими в 2019 році. Раніше в Києві пройшла церемонія нагородження переможців української частини міжнародного конкурсу фотографій природоохоронних об'єктів і територій для Вікіпедії під назвою "Вікі любить Землю". Кращими були названі десять фото України, які будуть використані при ілюструванні матеріалів у Вікіпедії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Нідерландах пройшла церемонія нагородження переможців престижного міжнародного фотоконкурсу Nature Photographer of The Year 2019. Головну нагороду отримав Чабе Дароці з Угорщини за чорно-біле фото з стрибучими кроликами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?