Вагнерівці почали розстрілювати солдатів РФ. Пригожин уже вигадав привід
Категорія
Політика
Дата публікації

Вагнерівці почали розстрілювати солдатів РФ. Пригожин уже вигадав привід

Вагнерівці почали розстрілювати солдатів РФ. Пригожин уже вигадав привід
Джерело:  online.ua

Поки власник Групи "Вагнера" Євген Пригожин випрошує у Міноборони РФ ще більше боєприпасів для своїх найманців ніхто навіть не здогадувався, що їх насправді витрачають на розстріл російських солдатів. Це 14 травня публічно визнав сам "кухар Путіна", аргументуючи це тим, що його посіпаки, мовляв, намагаються у такий спосіб зупинити втечу окупантів з поля бою.

Джерело: росЗМІ

Пригожин вимагає більше боєприпасів, щоб розстрілювати солдатів РФ

Ватажок "вагнерівців" не втомлюється скаржитися на те, що російська армія почала втрачати захоплені українські території.

За словами Пригожина, солдати РФ, прикриваючись тактичним відходом, почали масово тікати з поля бою та кидати "відвойовані ПВК "Вагнер" у ЗСУ території".

Кухар Путіна бідкається, що таке поведінка "ляже ганьбою на історію" країни-агресорки.

На таких гучних зізнаннях він не зупинився і вирішив заплямувати історія Росії ще сильніше: Пригожин вперше публічно визнав, що пулі використовуються не за тим призначенням, задля якого їх видавали "Вагнеру".

Боєприпаси ми витрачаємо, зокрема, щоб зупинити натовп військовослужбовців російської армії, які драпають, – відверто зізнався поплічник Путіна.

У Шойгу вигадали причину втечі солдатів РФ з позицій у Бахмуті

Речник Міністерства оборони РФ бреше, що російські окупанти, мовляв, відійшли на більш вигідні позиції в районі Берхівського водосховища поряд із Бахмутом.

На цю заяву миттєво відреагував власник Групи"Вагнера" Євген Пригожин. Останній стверджує, що вважає так зване перегрупування просто втечею солдатів РФ зі своїх позицій.

Те, що сказав Конашенков, називається втечею, а не перегрупуванням, — зазначив Пригожин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?