Прихильники ДНР-ЛНР скаржаться, що Росія їх зрадила - розвідник
Категорія
Події
Дата публікації

Прихильники ДНР-ЛНР скаржаться, що Росія їх зрадила - розвідник

Прихильники ДНР-ЛНР скаржаться, що Росія їх зрадила - розвідник
Джерело:  online.ua

Екс-розвідник, який воював в зоні АТО, інструктор-волонтер Олег (Птах) Бондаренко заявив про те, що жителі окупованих територій Донбасу давно розчарувалися в Росії і вважають, що президент РФ Володимир Путін їх зрадив.
Про це Бондаренко розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, до якогось часу жителі окупованого Донбасу були готові підтримувати бойовиків і російських військових, але зараз цей час минув.
«Але я відчуваю, що вже - все. За тими даними, які нам приходять з самого Донецька, з околиць, з Луганська, з усією цією території. Люди - дійсно люди, які там залишаються - поводяться правильно, нормально. Збирають інформацію і передають нам», - розповів Бондаренко.
Читайте також: Якщо здамо Донбас, відхопити частину України захочуть ще три держави - розвідник
«А ось ці всі інші організми, які там є - їм некомфортно. Вони думали, що все буде класно-класно, вони звикли терпіти і звикли, щоб ними керували. Ну, такі вони. Ними постійно то вугільні всі ці управляли, тепер ось - бандити управляють. Але навіть вони вже починають говорити: ой-ой-ой, як же так, Росія нас зрадила, все, ми від усього втомилися, дайте нам мир і так далі...», - продовжив розвідник.
«Знову ж - "дайте нам". Це ідеологія у них така - "дайте нам". "Почуйте нас". Те ж саме виходить. Дайте нам - і тоді ми заспокоїмося. "Ми хочемо миру"... Так зробіть щось самі для початку для цього!», - вважає Бондаренко.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін не награвся, питання великої війни з Росією вже не стоїть - український розвідник

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?