Прихильники Путіна програли вибори в країні ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Прихильники Путіна програли вибори в країні ЄС

Прихильники Путіна програли вибори в країні ЄС
Джерело:  Укрінформ

На парламентських виборах в Болгарії перемогла партія "Громадяни за європейський розвиток Болгарії".


Перемогу ГЕРБ за підсумками голосування 26 березня фактично визнала лідер Болгарської партії соціалістів Корнелія Ниновь, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ, що цитує болгарський телеканал Nova TV.


Читайте також: За що люблять Росію: соцмережі вразила розповідь болгарського журналіста


"Хочу привітати ГЕРБ з перемогою. Але якщо вони запросять нас в коаліцію, ми не будемо в ній брати участь", - підкреслила Ниновь.


Відзначається, що за даними екзит-полів ГЕРБ отримала 32,8% голосів (88-98 мандатів), Болгарська соціалістична партія, - 28,4% (77-85 мандатів), "Об'єднані патріоти", - 8,8% (27 -28), Рух за права і свободи, - 7,8% (24-27), "Воля", - 4,6% (13-14 мандатів).


Читайте також: У Путіна почали підготовку до виборів: ЗМІ дізналися цікаві деталі


Як відомо, соціалістична партія відома своїми проросійськими поглядами. У 2016 році причиною для тривог європейських політологів стала  перемога на президентських виборах соціаліста Румена Радєва.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Болгарію прибула військова техніка США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?