Прихильники Путіна вразили ненавистю до американського політика
Категорія
Світ
Дата публікації

Прихильники Путіна вразили ненавистю до американського політика

Прихильники Путіна вразили ненавистю до американського політика
Джерело:  online.ua

Прихильники президента РФ Володимира Путіна в соцмережі жорстко розкритикували  американського сенатора-республіканця Джона Маккейна, який закликав говорити з Росією мовою сили.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
"Я бачив трьох президентів - Буша, Клінтона і Обаму, - які вірили в те, що вони можуть побудувати нові взаємини з Володимиром Путіним", - заявив Маккейн в інтерв'ю Deutsche Welle і зазначив, що єдиною можливою стратегією в стосунках з Путіним, на його думку , є "повернення до принципів Рональда Рейгана - досягнення миру через силу".
Відзначимо, що інтерв'ю у Маккейна брала дочка вбитого російського опозиціонера Бориса Нємцова - Жанна Нємцова, яка також є противником Путіна, як і її покійний батько.
"Треба повернутися до концепції Рейгана - "мир через силу" і говорити з Путіним із позиції сили": Жанна Нємцова і Джон Маккейн знайшли один одного", - прокоментував інтерв'ю Смирнов.
Інші користувачі мережі також вибухнули гнівом.




Yoko: Це не лікується, це клініка.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Маккейн заявив, що Конгрес США не принесе свободу і незалежність України в жертву президенту Росії Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?