Приходько розговорилася про особисте в новій пісні: з'явилося аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Приходько розговорилася про особисте в новій пісні: з'явилося аудіо

Приходько розговорилася про особисте в новій пісні: з'явилося аудіо
Джерело:  YouTube

Популярна українська співачка Анастасія Приходько, яка раніше кардинально змінила свій імідж, презентувала нову пісню "Тримай".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал співачки.
Автором слів і музики україномовного треку виступила сама Приходько.
Читайте також: Укра їнський музикант закликав людей обніматися: з'явилося аудіо
"Дорогі друзі, я розумію, політика політикою, але є більш важливі речі в житті, наприклад музика, вона вічна. Моя музика про сьогодення, про те, що я в житті відчувала, бачила, про що сумувала і раділа, всі мої пісні автобіографічні, я не вмію писати про те, чого у мене не було в житті, тому пісня "Тримай" саме про те, що я колись пережила, нехай це буде маленьким саундтреком до вашого життя... Люблю Вас, мої найкращі! нехай все буде у нас добре! Ваша А. Далі буде", - розповіла про нову пісню Настя у своєму Facebook.


Шанувальникам сподобалася нова пісня співачки:
"Зачаровує. З такою піснею можна на Євробачення", "Найголовніше, що від душі", "Українською дуже класно. Спасибі", "Чи подобається пісня", "Велике спасибі за задоволення від пісні", "Ваша музика, Ваші пісні, Настя, завжди від душі. Супер "Спасибі", "Молодчинка", - пишуть користувачі мережі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Анастасія Приходько представила кліп на авторську пісню "Луна-ностальгия". У відео Настя постала в образі рок-співачки під час концерту: шкіряна куртка з локшиною на рукавах, ланцюги, пір'я, заклепки, камені і блискавки. Образ був доповнений синіми бровами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?