Принц Гаррі та Меган Маркл опинилися на межі розлучення — RadarOnline
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Принц Гаррі та Меган Маркл опинилися на межі розлучення — RadarOnline

Принц Гаррі та Меган Маркл опинилися на межі розлучення — RadarOnline
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися журналістам від своїх інсайдерів, принц Гаррі та Меган Маркл вирішили пожити окремо. Анонімні джерела також запевняють, що вони близькі до розлучення.

Джерело: RadarOnline

Що відомо про проблеми у стосунках принца Гаррі й Меган Маркл

Герцог та герцогиня Сассекські вирішили провести трохи часу окремо одне від одного, щоб зцілити та відновити свої стосунки. Вони намагаються з'ясувати, що з ними відбувається. Гаррі не вписується у світ Меган і намагається знайти себе, – заявили інсайдери з оточення пари.

Окрім того, з'явилася інформація про те, що Гаррі запланував поїздку до Африки – туди він має намір вирішити без Меган.

За словами інсайдерів, однією з головних проблем для закоханих став догляд за будинком у Каліфорнії за 14 мільйонів, а також масштабні витрати на безпеку.

Ба більше, вони втомилися через публічні сварки з членами родини та критику з боку користувачів мережі.

Цей стрес у поєднанні з їхніми емоційними проблемами, ймовірно, перетворив життя на справжнє пекло. Є сподівання, що перебування окремо на різних континентах допоможе їм знайти те, що їм потрібно, щоби рухатися далі, - пише видання.

Що відомо про стосунки принца Гаррі та Меган Маркл

Вперше про стосунки принца Гаррі та Меган стало відомо ще 7 років тому. У 2017 році закохані офіційно оголосили про заручини.

Зіркова пара має двоє дітей – 4-річний син Арчі та 2-річна донька Лілібет.

У 2020 році подружжя оголосило про відхід з королівської родини. Вони дійшли компромісу з королевою Єлизаветою II – пара залишиться членами сім'ї, але їх позбавлять усіх титулів та можливості фінансування.

Того самого року Гаррі та Меган переїхали у США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?