Прирівняють до агресії - АПЛ здивувала новими правилами для матчів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Прирівняють до агресії - АПЛ здивувала новими правилами для матчів

Прирівняють до агресії - АПЛ здивувала новими правилами для матчів
Джерело:  online.ua

Футбольні матчі відбуватимуться в Англії з новим суворим правилом. Напередодні організатори узгодили, що кашель на полі може призвести до серйозних наслідків для футболістів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Times.

Згідно з оприлюдненими даними, гравців, які навмисно кашляють на своїх колег під час матчу, видалятимуть з поля.

Англійським арбітрам уже надали відповідне розпорядження про видачу червоних карток. Кашель таким чином прирівняли до агресивних дій на полі. Юридично ці інциденти дорівнюватимуть удару кулаком.

Відомо, що арбітри не слідкуватимуть за соціальною дистанцією футболістів, коли ті святкуватимуть забиття голу. Також вони не будуть жодним чином враховувати плювання на поле.

Нові правила для англійського футболу стали чинними моментально, з моменту оголошення.

Нагадаємо, карантин, введений через коронавірус COVID-19, потужно вдарив не тільки по економіці світу, але й спортивним заходи. Футбольні сезони довелося перервати щонайменше на кілька тижнів, деякі країни вирішили завершити національні ліги достроково, наприклад - Франція.

Лише з середини травня в окремих країнах почали відновлювати матчі. Однією з перших стала Німеччина. Турніри наразі проходять з жорсткими обмеженнями — жодних вболівальників на трибунах одне з перших правил.

Як повідомляв ONLINE.UA, донецький футбольний клуб "Шахтар" став найкращим серед українських клубів в престижному рейтингу Euro Club Index "Найкращі клуби Європи". Він зайняв 18-е місце в списку з рейтингом 3 245. У список найкращих європейських клубів також включили ще три українські команди "Динамо", "Зоря" і "Олександрія"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?