Пристайко здивував заявою про ймовірність зустрічі Путіна і Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Пристайко здивував заявою про ймовірність зустрічі Путіна і Зеленського

Пристайко здивував заявою про ймовірність зустрічі Путіна і Зеленського
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС Вадим Пристайко заявив, що двостороння зустріч президента України Володимира Зеленського і президента Росії Володимира Путіна не планується. Про це він повідомив на пресконференції з австрійським колегою 14 листопада, передає ONLINE.UA.

"Для того, щоб ми це могли обговорювати, нам потрібно від російської сторони підтвердження, що ця інформація відповідає дійсності, тоді ми будемо приймати рішення.Але ми залишаємося в нормандському форматі, ми не просто поважаємо те, що було зроблено, але й давайте не забувати, що Франція та Німеччина є тими силами, які дозволяють нам вести переговори з трошки іншої позиції, ніж коли ми говоримо тет-а-тет", - сказав Пристайко про можливість зустрічі Путіна і Зеленського.

 Варто також зазначити, що в ході пресконференції 14 листопада український дипломат зазначив, що українська сторона наразі не планує двосторонньої зустрічі між президентами України і Росії.

"Ми не плануємо зараз двосторонню зустріч із Путіним. Ми плануємо зустріч "нормандської четвірки", - сказав він у четвер.

Він наголосив, що Назарбаєв запропонував Україні стати посередником для зустрічі Путіна і Зеленського, але це скоріше було "обговорення".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Вадим Пристайко поскаржився на Кремль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?