Пристреліть їх: скандальний лідер Філіппін дав жорсткий наказ щодо порушників карантину
Категорія
Світ
Дата публікації

Пристреліть їх: скандальний лідер Філіппін дав жорсткий наказ щодо порушників карантину

Пристреліть їх: скандальний лідер Філіппін дав жорсткий наказ щодо порушників карантину
Джерело:  online.ua

Президент Філіппін Родріго Дутерте, який неодноразово відзначався скандальними заявами, заявив про можливість застосування найжорсткішого покарання для порушників у часи карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

У бік порушників правоохоронці можуть відкрити вогонь.

"Мої накази поліції, військовим та барангаям: якщо вони (порушники - ONLINE.UA) стануть некерованими та чинитимуть опір, а вашому життю буде загрожувати небезпека, пристреліть їх!" - наголосив Дутерте.

Він звернувся до філіппінців із закликом дотримуватися карантину. Напередодні у столиці країни відбулися протестні акції. Люди просили допомогти їм з продуктами харчування.

Згідно з даними Університету Джона Гопкінса, на території Філіппін зареєстрували 2,3 тисячі інфікованих COVID-19. З цих випадків смертельні - 96.

Загалом у світі виявили близько 942 тисяч випадків нового коронавірусу. Смертей налічується 47 тисячі. Одужали понад 195 тисяч людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Китаї почалася друга хвиля епідемії COVID-19. За даними головного санлікаря України Віктора Ляшка протягом останньої доби китайські медики виявили близько, 1,6 тисячі випадків та 7 смертей. Напередодні Пекін говорив про успіхи у боротьбі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?