Притула заспівав: український гурт випустив спільну пісню з ведучим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Притула заспівав: український гурт випустив спільну пісню з ведучим

Притула заспівав: український гурт випустив спільну пісню з ведучим

Український гурт "Клей Угрюмого" представив спільний трек з популярним шоуменом і телеведучим Сергієм Притулою "Я на неї запав".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook гурту.

"Клей Угрюмого" записали новий літній трек - "Я на неї запав", який має стати посібником для всіх пікаперів-початківців. Що треба робити , щоб уникнути амурних факапів та звабити обрану красуню? Як не стати лузером в очах коханої дівчини? Відповіді на всі ці питання є у новому синглі хлопців з гурту "Клей Угрюмого", який, до речі, написаний на зовсім новій мові – Ukraineglish. Ми ж типу однією ногою вже у Європі. Тому вчимо англійську поки не пізно!", - йдеться у повідомленні музикантів.

Читайте також: "Чекаю. Цьом": DZIDZIO і Оля Цибульська випустили спільну пісню

Притула розповів, як його вдалось вмовити на таку авантюру.

"Все просто! Мій кум, продюсер хлопців з Клею, якось запропонував записати спільний трек! А куми для мене - то святе! Сказано – зроблено!"– прокоментував свій вокальний дебют Сергій.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час Євробачення-2017 Сергій Притула у своїй притаманній манері прокоментував перший півфінал пісенного змагання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?