ПриватБанк виграв апеляцію проти Коломойського - подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

ПриватБанк виграв апеляцію проти Коломойського - подробиці

ПриватБанк виграв апеляцію проти Коломойського - подробиці
Джерело:  online.ua

Апеляційний суд Лондона та Уельсу підтримав апеляцію ПриватБанку на попереднє рішення суду першої інстанції, яке стверджувало про відсутність у відомства юрисдикції для розгляду справи. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на пресслужбу установи.

Нагадаємо, банк подав до суду на колишніх власників - Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. Таким чином, суд показав, що буде розглядати справу проти них надалі.

"Судовий наказ про всесвітній арешт активів, який було отримано в грудні 2017 року, залишається чинним до винесення судового рішення по суті. У своєму рішенні Апеляційний суд в повній мірі задовольнив апеляційну скаргу ПриватБанку щодо всіх питань, повністю скасувавши рішення, винесене суддею Фанкортом в грудні 2018 року", - інформує установа.

На думку суддів, справа ПриватБанку є достатньою для розгляду стосовно відшкодування 1,9 мільярда доларів США, Разом з процентами ця сума сягає 3 мільярдів.

Суд вирішив, що відповідна справа повинна розглядатися саме на території Великої Британії, якщо позов стосується шахрайства та відмивання коштів у великому обсязі.

Згідно з рішенням, відповідача не дали дозволу на оскарження рішення. Подання по лінії захисту проти позову повинні надійти до кінця листопада цього року.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий захищати державу, до якої відноситься ПриватБанк, у конфлікті, який пов'язаний з олігархами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?