Привіт Путіну: Обама і глави ЄС "обрадували" Кремль
Категорія
Світ
Дата публікації

Привіт Путіну: Обама і глави ЄС "обрадували" Кремль

Привіт Путіну: Обама і глави ЄС "обрадували" Кремль

Лідери країн Євросоюзу і президент США Барак Обама висловилися про необхідність продовження економічних санкцій проти Росії.
Це сталося під час зустрічі в Берліні, організованої канцлером Німеччини Ангелою Меркель, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Читайте також: У Європі завдали нового удару санкціями по Росії
Барак Обама, а також лідери Франції, Італії, Великобританії та Іспанії у зв'язку з агресивними діями Росії в Україні обговорюють питання продовження санкцій проти РФ.
При цьому чинний президент США наполягає на продовженні санкцій до тих пір, поки не будуть виконані Мінські угоди по врегулюванню ситуації на Донбасі. Також йде мова про можливе введення додаткових санкцій, пов'язаних з бомбуванням російською авіацією Сирії.
Відзначається, що після перемоги в президентських виборах в США республіканця Дональда Трампа, лідери країн Євросоюзу побоюються, що політика Америки після його інавгурації 20 січня 2017 року відрізнятиметься від політики Обами.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Барак Обама в Берліні назвав Росію важливою "військовою наддержавою" і висловив надію на те, що Дональд Трамп зможе протистояти президенту РФ Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?