Привітали з днем народження: фанати жорстко розкритикували нове фото Ані Лорак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Привітали з днем народження: фанати жорстко розкритикували нове фото Ані Лорак

Привітали з днем народження: фанати жорстко розкритикували нове фото Ані Лорак
Джерело:  online.ua

Українська виконавиця Ані Лорак, яка активно розвиває свою творчість в Росії, опублікувала фото з перукою на голові.  Знімок зірка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. Фанатам такий образ співачки не сподобалося, оскільки, на їхню думку, це виглядає доволі дивно, передає ONLINE.UA.
На знімку Лорак сидить в машині на задньому сидінні. Співачка написала, що багато часу проводить в авто і часто їсть також в дорозі. На новому селфі зірка відобразила себе під час цього процесу.
Деякі шанувальники дивуються, чому в свої 40 років співачці знадобилося носити перуку. Інші розкритикували Кароліну за недбалість і наголосили, що штучне волосся вона прикріпила неакуратно.

Варто зазначити, що сьогодні, 27 вересня, Ані Лорак виповнюється 40 років. Проте критиків це не зупинило -вони вирішили "привітати" співачку жорсткими коментарями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що А ні Лорак, яка часто гастролює Росією, опублікувала нові світлини з фотосесії, які її фанати не втомлюються активно обговорювати. Дехто вважає, що вона має чудовий вигляд, інші ж – помітили в очах артистки смуток і розпач після зради коханого чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?