Приїхали: через вояж Бойко і Медведчука до РФ відкриють кримінальне провадження
Категорія
Політика
Дата публікації

Приїхали: через вояж Бойко і Медведчука до РФ відкриють кримінальне провадження

Приїхали: через вояж Бойко і Медведчука до РФ відкриють кримінальне провадження
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявляє, що ГПУ зареєструє кримінальне провадження в зв'язку з польотом до Росії представників "Опозиційної платформи - За життя" кандидата в президенти Юрія Бойка та кума президента РФ Віктора Медведчука.

Про це генпрокурор повідомив 27 березня на засіданні Кабінету міністрів, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні буде зареєстроване провадження про незаконний перетин кордону. Але питання є не тільки до аерослужби, а й до прикордонної служби, яка випустила цих осіб всупереч встановленому порядку", – сказав Луценко.

Чиновник наголосив, що "законна реакція не забариться".

Нагадаємо, 22 березня прем'єр Росії Дмитро Медведєв провів у Москві зустріч з представниками "Опозиційної платформи – За життя" кандидатом у президенти України Юрієм Бойком і кумом президента РФ Володимира Путіна Віктором Медведчуком.Після цього Бойко і Медведчук заявили, що будуть продовжувати вести переговори з керівництвом РФ, зокрема, щодо постачання в Україну російського газу.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що очільник МЗС України Павло Клімкін хоче знати, чи обговорювали кандидат в президенти Юрій Бойко і кум президента РФ Віктор Медведчук у Москві питання звільнення українських політв’язнів і військовополонених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?