Прийнято рішення щодо організатора викрадення Гончаренко: фото з суду
Категорія
Події
Дата публікації

Прийнято рішення щодо організатора викрадення Гончаренко: фото з суду

Прийнято рішення щодо організатора викрадення Гончаренко: фото з суду
Джерело:  Думська

Приморський суд Одеси прийняв рішення щодо трьох підозрюваних у організації викрадення народного депутата Олексія Гончаренка, що трапилося 23 лютого.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думскую.

Так, депутат Лиманського районної ради Олександр Кушнарьов був поміщений під варту на два місяці без права виходу під заставу.
Він є обвинуваченим по чотирьох Кримінального кодексу: підготовка до викрадення людини; замах на заподіяння тяжких тілесних ушкоджень народному депутату України у зв'язку з його громадською діяльністю; виготовлення матеріалів із закликами до вчинення агресивної війни; дії, спрямовані на розпалювання національної і релігійної ворожнечі.


Читайте також: Викрадення Гончаренка: з'явилося важливе відео

Крім того, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою суд обрав і спільникові Кушнарьова, генерала у відставці Анатолія Слободяннику.


Третій фігурант цієї справи, працівник друкарні Андрія Задорожний, був відправлений під домашній арешт.


Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат Олексей Гончаренко розповів, що його викрадення було інсценоване і стало частиною спецоперації СБУ.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?