Прийшли двірники і вигнали революціонерів: в соцмережах посміялися з сутичок на Банковій
Категорія
Політика
Дата публікації

Прийшли двірники і вигнали революціонерів: в соцмережах посміялися з сутичок на Банковій

Прийшли двірники і вигнали революціонерів: в соцмережах посміялися з сутичок на Банковій
Джерело:  online.ua

Після сутичок поліції з протестувальниками з «Автомайдану», які сталися біля Адміністрації президента на Банковій, в мережі з'явилися їдкі коментарі.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Прийшли двірники і вигнали революсіонеров», - написав у своєму Facebook журналіст Антон Комаров.
Його коментар підтримали і інші користувачі. Так, Сергій Фещенко припустив: «Йолку потрібно ставити», нагадуючи про конфуз екс-президента України Віктора Януковича, який назвав в одній з промов новорічну ялинку не «ялинкою», а «йолкою».
А журналіст Юрій Петрушевський розповів про свій діалог з однією з протестуючих, яка роздавала листівки.
«Скажіть, до якого моменту ви будете стояти на Банковій?
- До полного виконання наших вимог!
- Жінка, я два роки ходжу на цю вулицю висвітлювати мітинги. Торік Правий Сектор привів сюди тисячу чоловік. Всі кричали, що стоятимуть до кінця, поки не знімуть Авакова. І що?! Скажіть, до якого моменту ви будете мітингувати?
- Нуууу... я не знаю, в мене поїзд напрімер о 16 годині (завіса)».
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше громадська організація "Автомайдан" спростувала інформацію про те, що її активісти протестують під будівлею АП, заявивши, що серед мітингувальників є "псевдоавтомайданівці", які раніше були виключені з організації за участь в "замовних" акціях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?