Прийшло справжнє літо: синоптики попередили про різке підвищення температури
Категорія
Україна
Дата публікації

Прийшло справжнє літо: синоптики попередили про різке підвищення температури

Прийшло справжнє літо: синоптики попередили про різке підвищення температури
Джерело:  online.ua

З понеділка, 28 травня, в Україні почне значно підвищуватися температура повітря. У деяких регіонах стовпчики термометрів будуть досягати +29 градусів.

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Протягом початку тижня дощів в Україні не передбачається - погода буде сухою і сонячною до 31 травня. В кінці тижня грози пройдуть у західних, північних і центральних областях України.

Погода в Україні на 28 травня

Відзначається, що незважаючи на денну спеку, ночі все ще залишаються прохолодними. Температура повітря в нічний час знижується до +9 ... + 11 градусів. Трохи тепліше вночі на півдні України - там стовпчики термометрів не опускаються нижче +15 градусів.

Погода в Україні на 29 травня

Погода в Києві з 28 і протягом усього наступного тижня буде також спекотною. Невеликі дощі очікуються лише 31 травня.

"У столиці одяг на киянах світлішає, стає тоншим - поступово в найближчі дні до +28 градусів. Дощі в столиці можливі 31 травня", - уточнює Наталка Діденко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за народними прикметами, якщо на Трійцю стоїть спекотна погода, то найближчим часом буде посуха.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?