Призначено нового командувача ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

Призначено нового командувача ООС

Призначено нового командувача ООС
Джерело:  online.ua

Чинний український глава Петро Порошенко призначив новим командувачем операцією об'єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського. Про це він повідомив у Facebook, передає ONLINE.UA.

Президент нагадав, що вже минув рік, як було змінено формат АТО на ООС і управління Збройними силами та іншими військовими формуваннями і правоохоронними органами, залучених до виконання завдань, було покладено на Командувача Об’єднаних сил.

"Рік тому на цю посаду був призначений генерал-лейтенант Сергій Наєв. Дякую генералу та усім військовослужбовцям, які залучалися до участі в ООС, за мужність, рішучість та стійкість", - сказав Порошенко.

Український лідер зазначив, що за пропозицією Міністра оборони та начальника Генштабу ЗСУ передбачена ротація керівництва ООС.

"Тож прийняв рішення на посаду Командувача ООС призначити генерал-лейтенанта Олександра Сирського. Він пройшов усі командні посади, від командира взводу до заступника начальника Генерального штабу ЗСУ", - додав президент.

Він побажав Сирському вміло застосувати досвід в ім'я України та українського народу.

Варто зазначити, що з початком бойових дій Олександр Сирський був начальником штабу АТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 травня П орошенко доручив міністру оборони України Степану Полтораку підвищити виплату грошового утримання військовослужбовцям, які знаходяться на першій лінії Операції об’єднаних сил (ООС). Сума підвищення становить 5000 грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?