Про пуделя Суркова: в мережі розкрили подробиці конфлікту відомих братів-рокерів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Про пуделя Суркова: в мережі розкрили подробиці конфлікту відомих братів-рокерів

Про пуделя Суркова: в мережі розкрили подробиці конфлікту відомих братів-рокерів

Між засновниками легендарної російської рок-групи «Агата Крісті» Глібом і Вадимом Самойловими стався конфлікт, який призвів до розриву відносин між братами.
Про це розповів журналіст Євген Левкович, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.
«Загалом, коли група "Агата Крісті" розпалася (багато в чому через політику, чого вже там), було зрозуміло, що пудель Суркова Вадим Самойлов (рокера так назвав музичний журналіст Артемій Троїцький - Ред.) залишиться ні з чим. Оскільки як вокаліст він, звичайно, прекрасний, але як автор - нуль. Майже всі пісні "Агати Крісті", 90%, написав Гліб», - заявив він.
Також Левкович додав, що, незважаючи на це, Гліб пообіцяв, що ні назвою, ні піснями групи користуватися не буде, хоча мав на те повне право.
«І брати домовилися окремо пісні "Агати" не грати. Прям пообіцяли один одному.
Ну, Вадиму тоді музика була і не потрібна, він при годівниці був і баблі. З Сурковим (помічником президента РФ Володимира Путіна - Ред.) кокаїн нюхав, з президентом чай пив. А потім бабло, так буває, несподівано скінчилося. І тоді знову знадобилася "музика", - зазначив журналіст.
За його словами, «спочатку пудель Суркова умовив рідного брата зіграти два спільні концерти. Умовляв довго. Братик, мовляв, допоможи, хр * н з ним, з Сурковим, я весь у боргах, а тут промоутери непогані гроші пропонують. Гроші були дійсно непогані».
«Суму називати не буду, але лише за два концерти пару квартир в найближчому Підмосков'ї купити можна було легко. Причому одразу. Гліб згнітивши серце погодився. Тим більше становище його теж було не дуже. Двадцять років як одна з головних рок-зірок країни - а ні квартири, ні машини, ні заощаджень. Не з тими людьми дружив. Кормильцев з Ніконовим - це не Сурков з «Хірургом». Зіграли, загалом», - додав Левкович.
Після цих концертів, за словами журналіста, «пудель Суркова дзвонить Глібу і каже: братик, рідний, дай мені свою частку в борг, мені зараз прям дуже треба, справи важливі, я тобі через пару місяців поверну. І Гліб віддав. Усе. Без розписок, зрозуміло - брату ж рідному».
«Минуло більше року. Пудель Суркова нічого, зрозуміло, не віддав. Але це ще добре - всяке буває. Потрапила людина в біду, наприклад. Тільки тут інший випадок. Пудель, як ні в чому не бувало, грає тепер під назвою "Агата Крісті", грає ті пісні, які написав і співав його брат, заробляє на них некволе бабло, їздить з ними по Кримам усяким, розігріває Rammstein (з цими ж піснями - не з своїми) і тупо робить вигляд, що брата не знає», - заявив Левкович.
За його словами, головна причина конфлікту - не в грошах.
«Боляче Глібу зовсім не через гроші - їх він ніколи рахувати не вмів і не навчиться. Він із задоволенням проміняв би всі ці мільйони на те, щоб у брата, як він м'яко висловився в інтерв'ю, "прокинулася совість". І доплатив би ще, щоб так було. Але совістю там, звичайно, не пахне. Як і у всієї кремлівської зграї», - резюмував журналіст.
Варто відзначити, що Вадим Самойлов кілька разів  виступав з концертами в окупованому Донецьку, а також в анексованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?