Про це вже знає королева - ЗМІ дізналися приголомшливу новину про Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Про це вже знає королева - ЗМІ дізналися приголомшливу новину про Меган Маркл

Про це вже знає королева - ЗМІ дізналися приголомшливу новину про Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Сімейне життя Меган Маркл і принца Гаррі залишається під пильною увагою громадськості навіть після того, як подружжя вирішило відмовитися від королівських обов'язків. Тому новина про те, що Меган Маркл знову вагітна миттєво стала сенсаційним інсайдом, що розлетівся по всьому світу. Західні ЗМІ вже дізналися, що Меган навіть встигла розповісти про те, що говотится стати мамою вдруге королеві Єлизаветі II в перший день народження їх з принцом Гаррі сина Арчі - 6 травня 2020 року, коли королівська сім'я вітала малюка зі святом. Втім, офіційного підтвердження інформації про другу вагітність Меган Маркл поки немає. Не коментують чутки і в Букінгемському палаці, передає ONLINE.UА з посиланням на Life & Style.

Джерело зазначає, що через другу вагітність Меган Маркл стала менше з'являтися на публіці і зараз намагається якомога більше відпочивати. У той же час наближені до королівської сім'ї анонімні джерела запевняють, що поповнення в родині принца Гаррі бажане і зоряна пара вже вибирає ім'я майбутній дитині.

Між тим, не вагітність Меган Маркл, а сварки між герцогинею Сассекської та іншими членами королівської сім'ї займають перші шпальти британських таблоїдів. Так, видання The Mirror повідомляє, що в Віндзорі спростували скандальні заяви Маркл про те, що вона нібито була "абсолютно незахищеною" від нападок ЗМІ під час першої вагітності. Представники королеви запевняють, що королівська сім'я "робила все", щоб допомогти Меган Маркл звикнути до світського життя.

Нагадаємо, зараз Гаррі і Маркл живуть в Лос-Анджелесі, де намагаються почати нове життя за межами королівської сім'ї. З 1 квітня вони перестали виконувати обов'язки членів сімейства Віндзорів. Однак перший рік їх окремого життя вважається пробним. Якщо вони захочуть, то протягом цього терміну зможуть повернутися в королівську сім'ю і знову почати виконувати всі свої королівські обов'язки.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що принц Гаррі і Меган Маркл знову зіткнулися з безжалісною критикою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?