Проблема з МВФ: Порошенко висміяв Парасюка і Семенченка
Категорія
Політика
Дата публікації

Проблема з МВФ: Порошенко висміяв Парасюка і Семенченка

Проблема з МВФ: Порошенко висміяв Парасюка і Семенченка
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко пожартував з приводу активних прихильників блокади Донбасу народних депутатів Семена Семенченка та Володимира Парасюка і недавнього рішення Міжнародного валютного фонду про перенесення перерахування чергового траншу в 1 мільярд доларів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".

Читайте також: Порошенко розповів, якої інфляції чекає в цьому році
"Сьогодні МВФ на засіданні свого правління мав виділити нам черговий транш, 1 мільярд доларів... У суботу питання по Україні зникло з сьогоднішнього порядку денного ради директорів. Це і є вплив тих політичних ризиків, про небезпеку яких я зараз говорю... причиною відстрочки стали наслідки блокади", - сказав президент під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку.
"Сьогоднішній день почався з наради з цього питання, де були згадані керівники держави (президент мав на увазі прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, міністра фінансів Олександра Данилюка та голову Нацбанку Валерію Гонтареву - ред.). Один з них запропонував відправити до Вашингтона Андрія Івановича (Садового) разом з Семенченком, Юлію Володимирівну (Тимошенко) разом з Парасюком... Нехай виправляють наслідки диверсії... Я як президент повинен відповідати не тільки за свої помилки, а й за чужі", - сказав Порошенко.
Про заяви Порошенка повідомив його прес-секретар Святослав Цеголко.
"Президент пожартував, що на переговори з МВФ, варто відправити блокадників Садового з Семенченком і Тимошенко з Парасюком", - написав Цеголко.


Користувачі прокоментували твіт Цеголка.




Як повідомляв ONLINE.UA, нардеп Володимир Парасюк жорстко відреагував на слова президента України Петра Порошенка, який 15 березня на екстреному засіданні РНБО щодо блокади Донбасу назвав його "депутатом середнього роду".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?