Проблеми путінських журналістів в Європі: стало відомо про фінал історії
Категорія
Світ
Дата публікації

Проблеми путінських журналістів в Європі: стало відомо про фінал історії

Проблеми путінських журналістів в Європі: стало відомо про фінал історії

Журналісти кремлівського пулу, які слідували до столиці Перу для висвітлення участі президента Росії Володимира Путіна у саміті АТЕС

, продовжили свій шлях до Південної Америки після полагодження їх літака.


Про це повідомив один з учасників подорожі, російський журналіст Андрій Колесников, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


Нагадаємо, що поломка журналістського літака була виявлена в аеропорту Лісабона, і членам делегації довелося цілий день провести в столиці Португалії, чекаючи, поки з Москви буде доставлено потрібну для лагодження лайнера деталь.


«Запчастину доставили, і вона начебто навіть працює. Тобто ця морока, та це таке безглузде у своїй чистоті гуляння по Лісабону... - все було не даремно! Хвилин через 15 повинні злетіти починенным бортом (не всі витримали випробування, наші ряди порідшали) курсом на Ліму (навіщо, нікому вже давно не зрозуміло, але ми летимо)», — написав Колесніков.


Читайте також: Інцидент з російським літаком у Швейцарії: стала відома відповідь Москви


У коментарях до цього повідомлення пізніше було викладено підтвердження вильоту журналістського літака.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Андрій Колесников описав свої прогулянки по Лісабону в очікуванні починки літака журналістів кремлівського пулу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?