Проблеми з опаленням - Гончарук нарешті назвав винних
Категорія
Україна
Дата публікації

Проблеми з опаленням - Гончарук нарешті назвав винних

Проблеми з опаленням - Гончарук нарешті назвав винних
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук заявив, що у газових сховищах України накопичено 21 млрд кубометрів газу, відповідальність за належне теплопостачання в домівках українців лежить на місцевій владі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі чиновника.

"Зима близько! Уряд зі свого боку зробив усе, щоб опалювальний сезон пройшов вчасно та без проблем. Цього тижня я ще раз особисто перевірив готовність усіх газових сховищ до зими. У нас рекордні 21 тис. м куб газу, працюють одночасно усі 11 сховищ. Тепер вся відповідальність за тепло в домівках взимку в кожному конкретному місті — виключно на місцевій владі", - наголосив він.

Окрім того, Гончарук нагадав, що наразі три області ще мають борги перед Нафтогазом. Через це в деяких українських містах опалювальний сезон може початись з затримкою. Глава Кабміну доручив очільникам Дніпропетровської, Львівської та Кіровоградської областей забезпечити у повному обсязі початок опалювального сезону

"Чекаю на звіт по результатам зробленої роботи. Особисто триматиму на контролі це питання! Уряд буде жорстко реагувати на будь-який саботаж та затримку старту опалення в містах", - написав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Нацбанку заявили, що  Росія повинна транспортувати через Україну  50 мільярдів кубометрів газу у 2020 році, щоб виконати свої зобов’язання перед партнерами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?