Проблеми з сайтом із видачі закордонних паспортів: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Проблеми з сайтом із видачі закордонних паспортів: з'явилися подробиці

Проблеми з сайтом із видачі закордонних паспортів: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

В Державній міграційній службі пояснили, з чим пов'язані проблеми з сайтом, на якому можна було оформити закордонний паспорт і який "ліг" 6 квітня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГМС.
Читайте також: У Шенген без віз: стало відомо, скільки українців вже мають гарантії подорожей з ЄС
"6 квітня в результаті слідчих дій співробітників Служби безпеки України в одного з операторів зв'язку, тимчасово призупинено оформлення та видачу біометричних документів (паспорт для виїзду за кордон і ID-паспорт) у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) і "Паспортних сервісах" на всій території України", - йдеться в повідомленні служби.
"Найбільше проблему відчують на собі кияни, оскільки в Києві значну кількість закордонних паспортів оформлялося в ЦНАП і чотирьох "Паспортних сервісах", - додали в ГМС.
Як повідомляв ONLINE.UA, 6 квітня в Європарламенті проголосували за надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом. При цьому їздити в країни шенгенської угоди без віз зможуть українці, які мають біометричні паспорти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?