Продюсер Rolling Stones відповів на критику Лози
Категорія
Світ
Дата публікації

Продюсер Rolling Stones відповів на критику Лози

Продюсер Rolling Stones відповів на критику Лози

Продюсер Джиммі Дуглас, який працював з легендарними рок-групами Led Zeppelin і The Rolling Stones, зізнався, що ніколи не чув про  російського співака Юрія Лозу, який заявляв, що британські музиканти грають погану музику.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Національну службу новин.
У бесіді з журналістами, які росказали йому про музиканта, Дуглас зазначив, що не згоден з тим, як Лоза оцінює творчість легендарних колективів. Продюсер вважає, що учасники The Rolling Stones зробили величезний шлях в кар'єрі, і їх музика значно змінилася у порівнянні з першими альбомами. Те саме можна сказати і про Led Zeppelin.
«Якщо хочеться нового, краще слухати сучасних музикантів. А ці групи зробили так багато і їх слухає стільки людей, що більше нічого не треба робити», - підкреслив Дуглас.
Продюсер зазначив, що очікувати чогось якісно іншого від музикантів такого рівня немає сенсу. При цьому продюсер поцікавився, скільки років Лозі.
Нагадаємо,  Юрій Лоза розкритикував і російську співачку Земфіру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?