Продюсерам "Зоряних воєн" пред'явили позов через інцидент із Харрісоном Фордом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Продюсерам "Зоряних воєн" пред'явили позов через інцидент із Харрісоном Фордом

Продюсерам "Зоряних воєн" пред'явили позов через інцидент із Харрісоном Фордом
Джерело:  The Independent

Компанія, що відповідає за виробництво фільму Зоряні війни: Пробудження сили, буде притягнута до кримінальної відповідальності за інцидент, в результаті якого актор Харрісон Форд зламав ногу і отримав інші травми, коли важкі гідравлічні металеві двері Тисячолітнього сокола впали на нього зверху на знімальному майданчику, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.
Управління з охорони праці у Великобританії (HSE) повідомило Foodles Production (UK) Ltd, дочірньої компанії Disney, що її представники повинні з'явитися в Магістратський суд Хай-Уіком 12 травня 2016 року за звинуваченнями щодо аварії, яка сталася 12 червня 2014 року в студії Pinewood в Лондоні.
«HSE сьогодні повідомив Foodles Production (UK) Ltd, що вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за передбачувані порушення закону про охорону праці, - сказав представник HSE. - Звинувачення пов'язані з інцидентом під час зйомок Зоряні війни. Епізод VII: Пробудження сили, в результаті якого Харрісон Форд отримав серйозні травми, після того як потрапив під важкі гідравлічні двері».
«Згідно із законом, роботодавець повинен вжити необхідних заходів для захисту працівників - це так само стосується знімальних майданчиків, як і заводських цехів. Ми провели ретельне дослідження і вважаємо, що у нас є достатньо доказів, щоб довести справу до суду», - додав він.
Foodles Production (UK) Ltd, відповідно до законодавства, несе відповідальність за здоров'я і безпеку для управління ризиками в ході виробництва.
Зоряні війни: Пробудження сили став одним з найкасовіших фільмом в історії, зібравши понад $2 млрд по всьому світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?