Проєкт розроблено - Аваков виступив з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Проєкт розроблено - Аваков виступив з гучною заявою

Проєкт розроблено - Аваков виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

17 червня український уряд проголосував за відкриття певних пунктів пропуску на кордоні з Російською Федерацією та Білоруссю. Про це повідомив керівник відділу комунікацій зі ЗМІ адміністрації ДПСУ Олег Бойко, а також міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час засідання Кабміну, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт КМУ.

"Проєкт розроблено з метою відновлення пішоходного сполучення в пунктах пропуску на державному кордоні з Російською Федерацією та республікою Білорусь, в зв’язку з поступовим послабленням карантинних заходів в Україні, та пішоходного руху для громадян України та руху автомобільного транспорту в пунктах пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення "Дольск" і "Вільча", - заявив Арсен Аваков.

Варто зверунти увагу на те, що Кабмін проголосував за відповідне рішення, проте відкритися пункти пропуску мають після його офіційного оприлюднення. Наразі поки їхня кількість невідома. В Державній прикордонній службі наголосили що їхні експрети долучалися до опрацювання певних пропозицій, але яким є рішення Кабміну, можна буде побачити після його оприлюднення.

Що важливо розуміти, нещодавно Державна прикордонна служба поділилися з українцями важливою інформацією. Там повідомили, що з 14 червня на виконання розпорядження Кабінету міністрів України повністю відновлено пропуск у всіх контрольних пунктах в’їзду/виїзду на межі з тимчасово окупованої території АР Крим. Наголошується, що протягом 14 червня жодних черг чи затримок не виникало. Окрім того, зазначається, що у перший день відновлення роботи КПВВ на окуповану територію України пропустили 54 особи, 12 людям окупанти відмовили в пропуску, мотивуючи відсутністю достатніх підстав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що представник ОРДЛО у ТКГ Сергій Гармаш нарешті пояснив, що насправді зараз відбувається на Сході України — важливі подробиці  можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?