"Прогнулися" перед господарем Кремля: українці висміяли новий гімн Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

"Прогнулися" перед господарем Кремля: українці висміяли новий гімн Путіну

"Прогнулися" перед господарем Кремля: українці висміяли новий гімн Путіну
Джерело:  online.ua

Російські зірки записали новий спільний кліп, який присвятили президенту РФ Володимиру Путіну. Артисти об'єдналися під егідою руху Putin Team, щоб надати підтримку Путіну на майбутніх виборах президента.

Відео з назвою "Гімн руху Putin Team" було опубліковано на YouTube, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Путін пограв у футбол в Кремлі, в мережі сміються: опубліковано відео

У записі гімну Путіну взяли участь Григорій Лепс, Вікторія Дайнеко, Поліна Гагаріна, Діма Білан, Олександр Панайотов, Нюша, Smash і Тіматі. Автором ролика став Ігор Матвієнко. У пісні артисти нагадали росіянам, що можна впоратися з будь-якими труднощами, якщо вступити в "команду Путіна".

Українці різко відреагували на новий гімн Путіну. Вони вважають, що артисти в черговий раз "прогнулися" перед господарем Кремля.

"Перерожденці. Прийде до влади Жириновський, вони йому гімни будуть складати і співати, Собчак - і їй теж, адже вона з їх болота, переможе Грудінін - і всім скопом приповзуть на уклін. Аморфна маса, без роду, без племені. Їм наплювати на народ, хоча самі з нього вийшли ", "Огидно! Люди низькою соціальної відповідальності", "І потім вони будуть розповідати, що культ особи Сталіна - це погано", - пишуть юзери в коментарях до нового гімну Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві на мітингу Путіна вигукнули "Слава Україні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?