Прокляла все на світі: Собчак відверто розповіла про свої пологи
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Прокляла все на світі: Собчак відверто розповіла про свої пологи

Прокляла все на світі: Собчак відверто розповіла про свої пологи
Джерело:  Instagram

Російська  телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка не так давно вперше стала мамою, відверто розповіла про свої пологи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram телезірки.
Собчак вперше за три місяці розговорилася про своє материнство. Ксенія вийшла у прямий ефір свого мікроблогу, де відповіла на питання про те, як пройшли її пологи.
За словами телеведучої, вона народжувала самостійно, не вдаючись до процедури кесаревого розтину. Ксенія зізналася, що пологи пройшли дуже важко.
Читайте також: Собчак розповіла про ідеальний вік для народження дітей
"Я народжувала природним шляхом. Але, чесно кажучи, прокляла все на світі. Якось дуже було важко. Така була легка вагітність і дуже важкі пологи. Але, я одразу сказала лікарям - хлопці, якщо я буду кричати, що, мовляв, давайте мені кесарів, ви мені не робіть. Але, добре, що цей біль швидко забувається. І потім, я дуже рада, що це зробила сама", - зазначила молода матуся.
Також Собчак зізналася, що перед народженням сина вона перечитала багато відповідної літератури і прийшла до висновку, що діти, які народилися природним шляхом, в майбутньому більш витривалі.
"Дитина, коли з'являється на світ, відчуває не менший біль, ніж жінка. І ось цей стрес, коли у нього стискається голова, кістки під час "проходу" через родові шляхи, особливо через вузькі кістки тазу... Для неї це важке випробування. І коли вона проходить його, то стає більш живучою і життєздатною. Мені здається, це дуже важливий момент, заради якого варто і постраждати, вряди-годи подумати не про себе", - підкреслила Ксенія.
Нагадаємо,  18 листопада 2016 року Ксенія Собчак народила чоловікові акторові Максиму Віторганом сина Платона.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Собчак показала, як приводить себе у форму після пологів, і навіть поділилася відео тренування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?