Промоутер назвав головну умову реваншу Ломаченко та Лопеса
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер назвав головну умову реваншу Ломаченко та Лопеса

Промоутер назвав головну умову реваншу Ломаченко та Лопеса
Джерело:  online.ua

Після гучного першого бою український боксер Василь Ломаченко має шанси знову зустрітися з американцем Теофімо Лопесом на ринзі. Промоутер Боб Арум стверджує, що для того необхідні конкретні умови. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ESPN.

За його словами, перш за все перед новим боєм необхідно здолати пандемію коронавірусу COVID-19. Навряд чи цей бій погодяться організувати без глядачів.

"Якщо говорити про реванш, то його необхідно проводити після закінчення пандемії коронавірусу, коли люди пройдуть вакцинацію, а ми зможемо заробити гроші на вхідних квитках та інших речах", - пояснив Арум.

Водночас він розкритикував позицію та поведінку Ломаченка на ринзі. Промоутер вважає, через свою "безглузду" стратегію український боксер "віддав половину бою" Лопесу, а от увімкнувся вже запізно для перетягування перемоги на себе.

Нагадаємо, бій Ломаченко — Лопес повинен був пройти ще наприкінці травня, однак його зіпсував тотальний карантин, введений через пандемію коронавірусу COVID-19.

Тоді бій перенесли на 18 жовтня, він успішно відбувся і тривав усі 12 раундів. За підсумками усіх судді віддали перемогу американцю, тож Ломаченко залишився без усіх своїх чемпіонських титулів.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер програв супернику всі свої чемпіонські пояси WBO, WBA, WBC за одноголосним рішенням суддів, які присудили перемогу Лопесу за очками — 116-112, 119-109 і 117-111. Ломаченко не згоден з цим рішенням. Він вважає, що був краще за суперника в другій половині бою. Але поки Василь не збирається сперечатися з результатом поєдинку. Він зазначив, що спочатку повернеться додому, перегляне бій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?