Промоутер висварив Ломаченка за "тупі" претензії до бою з Лопесом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер висварив Ломаченка за "тупі" претензії до бою з Лопесом

Промоутер висварив Ломаченка за "тупі" претензії до бою з Лопесом
Джерело:  online.ua

Український боксер натрапив на жорстку критику після свого коментаря щодо поразки від американця Теофімо Лопеса. Промоутер Боб Арум назвав його заяву про погане суддівство буквально "тупою". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fightnews.info.

За словами голови компанії Top Rank, з якою співпрацює Лома, той справедливо втратив пояси на користь Лопеса. Він порівняв претензії із заявами Деонтея Вайлдера, коли боксер не витримав натиску Тайсона Ф'юрі.

"Коментарі Ломаченка такі ж тупі, як і ті, які давав Вайлдер з приводу поразки Тайсону Ф'юрі. Мовляв, Ф'юрі чимось набив рукавички, а його власний кут отруїв йому воду. Це смішно", - вважає Арум.

Претензії Ломаченка стосувалися "домашнього" суддівства — бій проходив у Сполучених Штатах, на батьківщині Лопеса. Він вважає, що у бою міг бути спеціально складений сценарій.

Промоутер визнав ймовірність помилки судді Джулі Ледерман, її записи вказували на 119:109 на користь американця.

"Всі судді були авторитетними людьми. Я думаю, що всі, хто дивилися цей бій, як би вони не порахували – 7-5, 8-4 або навіть 9-3 – розуміли, що Лопес однозначно переміг. Тому вважаю, що ці коментарі були абсолютно недоречними. Коли я поговорю з Ломаченком, то скажу йому це", - резюмував голова Top Rank.

Як повідомляв ONLINE.UA, Василь Ломаченко перервав свою мовчазну паузу, яка тривала від самого бою проти американця Теофімо Лопеса. За словами колишнього чемпіона, він не вважає противника переможцем. Напередодні він кілька разів передивився запис і все ж таки не погодився із суддями. Вони виставили такий вердикт — 112: 116, 109: 119, 111: 117 за підсумками всіх 12 раундів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?