Пропаганда ДНР "знайшла" і вже "вбила" сотні американців на Донбасі
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Пропаганда ДНР "знайшла" і вже "вбила" сотні американців на Донбасі

Пропаганда ДНР "знайшла" і вже "вбила" сотні американців на Донбасі

На Донбасі пропагандисти бойовиків поширюють чергову брехню про загибель сотень найманців з Польщі та США, які нібито воювали за Україну під Маріуполем.
Про це розповів координатор групи «Інформаційний спротив», нардеп Дмитро Тимчук, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Пропагандистські структури «1-го Армійського корпусу ДНР» активно поширюють інформацію про «відвантаження тіл убитих польсько-американських найманців» на залізничній станції Маріуполь», - повідомив він.
Крім того, Тимчук додав, що пропагандисти бойовиків запевняють, «нібито після «невдалих боїв» в районі Водяного - Широкиного «більше 200 тіл найманців під охороною українських націоналістів» завантажили у вагони поїзда».
«З посиланням на «військову розвідку ДНР» подібні чутки поширюються в середовищі бойовиків і місцевих жителів в Новоазовську, Бойківському (кол. Тельманове) та Донецьку», - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський пропагандист видав емоційну промову про наступ бойовиків ДНР і захоплення Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?