Пропагандист ДНР виявився кинутий усіма, соцмережі веселяться: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Пропагандист ДНР виявився кинутий усіма, соцмережі веселяться: з'явилося відео

Пропагандист ДНР виявився кинутий усіма, соцмережі веселяться: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Один з пропагандистів так званої "Новоросії", фанат "русского міра", автор знаменитої фрази "Топаз, дай команду" часів протистоянь на Майдані взимку 2014-го Сергій Рульов поскаржився на владу РФ через невиплати пенсії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеозаяву сепаратиста в соцмережах.
На відео Сергій Рульов розповів, що зараз перебуває на території РФ в Ростові-на-Дону, і що він оголошує війну російським "військовим фінансистам" через те, що йому не виплачують пенсію.
"Грошей немає, але ви тримайтеся, сказав один чоловік кримчанам в Феодосії. Ми тримаємося, але грошей все немає. Принаймні у мене", - з іронією розповів Рульов.
За словами Рульова, для того, щоб отримувати пенсію як громадянину України, який має посвідку на проживання в РФ, з 2015 року необхідно виписатися з попереднього місця проживання.
Читайте також: О діозний письменник-фанат "Новоросії" жорстко насварив Поклонську: в мережі сміються
"Мені потрібно поїхати до Києва, щоб виписатися, але в Ростові не мають поняття, що є такий сайт "Миротворець". Що на підставі того, що я є на цьому сайті, і тисячі таких, як я, які повірили в "русскій мір" в 2013-14 роках, нас там просто вб'ють", - заявив сепаратист Рульов.


Соцмережі посміялися над ситуацією, в якій опинився Рульов і над його заявами.


Андрій Швець: Прозрівають потроху
Lyubov Rudenko: За що боролися, на те й напоролися. Не скигліть!
Artemko Shifanerco: Нам теж до *опи. Не соромно, що обдурили людей, і через таких як ви почалася війна?


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в мережі з'явилося відео демаршу членів радикальної організації "Інша Росія" під час прес-конференції за результатами роботи триконтактної групи щодо Донбасу в Мінську: фанати "русского міра" закликали припинити "Мінський процес".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?