Пропагандист Путіна розповів, кого вважає головним українцем покоління
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандист Путіна розповів, кого вважає головним українцем покоління

Пропагандист Путіна розповів, кого вважає головним українцем покоління

Російський журналіст Дмитро Кисельов, якого часто звинувачують у пропаганді, в ефірі Вестей недели заявив, що вважає убитого в минулому році письменника Олеся Бузину найбільшим українцем свого покоління.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Нерозслідуваним також залишається варварське вбивство минулої весни, напевно, найвеличнішого українця в своєму поколінні - письменника і журналіста Олеся Бузини", - сказав Кисельов.
Таку заяву російського журналіста прокоментував український журналіст Євген Кузьменко у своєму Facebook так:
"Я не зрозумів: чому найбільшого? А Калашников? А Чечетов? І чому не Олега Царьова, який втік від звірств хунти, відомого історика, інтелектуала, автора науково-дослідницької
монографії, що готується до видання: "Што і нафіга, або Хроніки троєщинської різанини"? Я висуваю кандидатуру Олега Анатолійовича на звання "напевно, найвеличнішого українця в своєму поколінні". Бачать Путін, Бог і Кобзон: Царьов заслужив на цю високу довіру!", - написав він.
Раніше повідомлялося, що спецслужби Росії склали рейтинг європейських країн в залежності від рівня їх уразливості до російської пропаганди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?