Пропагандист, який назвав Путіна геєм, знову відзначився
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандист, який назвав Путіна геєм, знову відзначився

Пропагандист, який назвав Путіна геєм, знову відзначився
Джерело:  online.ua

Російський пропагандист Сергій Марков в черговий раз відзначився, заявивши, що в Україні немає демократії, а президент Петро Порошенко - "злодій", на відміну від президента Росії Володимира Путіна, який є "чесним патріотом своєї країни".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог "Єхидні новини" в Twitter.
Також він прокоментував відхід прем'єр-міністра Ісландії Сігмундура Гуннлаугссона, який пов'язаний з офшорними компаніями, при цьому, мабуть, забувши, що Ісландія і Ірландія - різні держави.
"Прем'єр Ісландії подав у відставку через звинувачення з Панамського Досьє. Тому що у них в Ірландії хоч і олігархи, а й демократія", - написав Марков.
Ось повний текст безглуздого коментаря пропагандиста:



Також його висловлювання прокоментували користувачі соцмережі.


"Дуже цікаві логічні зв'язки. Резонерство 80 лвл", - пише

S_Hohlov

.



"Те відчуття, коли після другого речення всі подальші зусилля були марні", - жартує Безусий Сралін.





"Тонко сказано: не народ робить, що хоче, а правитель, що хоче народ. Люди деякого складу завжди мають потребу в керівництві...", - написав Александр Удальцов.



"А кажуть, що з негативним IQ не виживають ..." - коментує

Wembley

.


Нагадаємо,

російський пропагандист Сергій Марков, відомий своїми затятими випадами на захист президента РФ Володимира Путіна і нападками на США, осоромився і назвав свого шефа "геєм".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?