Пропагандисти Путіна випадково здали росіян на Донбасі: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Пропагандисти Путіна випадково здали росіян на Донбасі: з'явилися фото і відео

Пропагандисти Путіна випадково здали росіян на Донбасі: з'явилися фото і відео
Джерело:  InformNapalm

Російські пропагандисти розкрили місце розташування паливозаправників бойовиків так званої ДНР в одному зі своїх постановочних сюжетів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на волонтерів  InformNapalm.

Волонтери проаналізували відео, яке називалося "Завербований спецслужбами України боєць ДНР про місце закладення вибухового пристрою" і задалися цілим рядом питань.
Зокрема, їх зацікавило, "чому російські військові розмістили склади в безпосередній близькості від населеного пункту, якщо вони дійсно турбуються про мирних громадян", а також "навіщо "вербувати" якогось бойовика, якщо можна накрити склад артударом".


Читайте також: Війна на Донбасі: росіяни всерйоз взялися за ОБСЄ

Після додаткового аналізу відео з'ясувалося, що місцем зйомки був населений пункт Бойківське (колишнє Тельманове).



Як з'ясували волонтери, "в околицях населеного пункту немає ніяких стоянок бензовозів, а місце стоянки паливозаправників, де проходила зйомка — це зерновий тік в селі Маркіно, Новоазовського району Донецької області".



"Також цікава ще одна деталь. В зазначеному населеному пункті Маркіно, в якому завдяки російським пропагандистам вдалося ідентифікувати місце стоянки паливозаправників, раніше неодноразово фіксувалися і великі скупчення російської військової техніки", - наголошується в повідомленні.




У результаті з'ясувалося, що "знайдені паливозаправники мають першорядне значення для забезпечення російської угруповання окупаційних сил, націленої на Маріуполь".
Волонтери додали, що з постановки пропагандистів "при уважному розгляді можна також почерпнути цікаву розвідувальну інформацію".



Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  російські пропагандисти випустили ролик, в якому познущалися над ліквідованими ватажками бойовиків - Моторолою та Гіві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?