Пропагандисти Путіна знову осоромилися в сюжеті про опозицію
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандисти Путіна знову осоромилися в сюжеті про опозицію

Пропагандисти Путіна знову осоромилися в сюжеті про опозицію
Джерело:  theins.ru

Російські пропагандисти з телеканалу «Росія», випускаючи сюжет про опозиціонера Олексія Навального, припустилися безлічі ляпів і розписалися в незнанні англійської мови.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на theins.ru.
У сюжеті під назвою «Операція Тремтіння» були використані фрагменти фільму Євгенія Попова, в якому той намагався викрити Навального, а також Вільяма Браудера, який деякий час працював в Росії і став одним зі свідків у справі Магнітського.
Одним з найбільш елементом «розслідування» стали копії «документів» американської і британської розвідки, з яких з'ясовується, що шпигуни зовсім не знають рідної мови: вони роблять помилки в стилі міністра спорту РФ Віталія Мутка.



Варто відзначити, що «країни, що розвиваються» - це developing, a не developed (як двічі сказано в цьому «документі»), а ось що означає фраза «Within held events under the general code name «THE QUAKE» - взагалі незрозуміло, тут немає ні підмета, ні присудка, але автори фільму вважають, що саме так англійською має звучати «Проведення заходів під загальною кодовою назвою «Тремтіння».


У цьому фрагменті шпигуни не тільки роблять тисячу граматичних помилок, але і пишуть якусь нісенітницю: «All Magnitsky's current government controlled media have taken an active defensive position backed by Russian law enforcement agencies». Що взагалі могла б означати ця фраза, неясно, бо автори не запропонували свого варіанту перекладу.



У цьому «розслідуванні» безліч і інших кричущих граматичних помилок.


Додамо, що журналіст

Костянтин Скоркін

в своєму Facebook на наступний день після виходу сюжету в ефір зазначив: «Нічого не виправили, вчора випадково потрапили на Кисельова в ящику, якраз йшов запис "переговорів Навального і Пономарьова", голоси зовсім не схожі, тим більше що для порівняння слідом йде коментар реального Пономарьова, нічого спільного».


«Так ще і "Пономарьов" говорить слівця типу "ніштяк", це вони явно наплутали). Ще хороший момент - "побачивши наших журналістів, в офісі Браудера злякалися і викликали поліцію". Ну, правильно, "ваші журналісти" вже такого накрутили, що при їх вигляді дзвонити в поліцію природна реакція!» - пожартував Скоркін.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Навальний розповів про

головного "гвардійця" Путіна і назвав його "козир": по протестуючих той стрілятиме без проблем

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?