Пропагандисти зіпсували пісню "Пливе кача" і зняли кліп на Азовсталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Пропагандисти зіпсували пісню "Пливе кача" і зняли кліп на Азовсталі

Пропагандисти зіпсували пісню "Пливе кача" і зняли кліп на Азовсталі
Джерело:  online.ua

Російські пропагандисти Акім Апачев та "журналіст" Russia Today і співачка Дар’я Фрей зняли кліп у Маріуполі на руїнах меткомбінату "Азовсталь". Ба більше, росіяни використали мотив пісні "Пливе кача", яка є символом Революції Гідності, однак змінили в ній слова на підтримку армії країни-агресорки.

Джерело: ONLINE.UA

Росіяни зіпсували пісню "Пливе кача" і зняли кліп на Азовсталі

Пропагандисти почали стверджувати, що вони вирішили заспівати українською мовою, оскільки, мовляв, вона – "їхній трофей".

"Почему на украинском? Потому что, как говорит Аким, украинский – наш трофей, мы забираем этот язык себе!" – цинічно заявили посіпаки кремлівського режиму.

Українці у соціальних мережах закликають скаржитися на відео росіян у YouTube. Щоб це зробити, потрібно знайти пісню "Пливе кача, Аким Апачев, Дарья Фрей" і кліп на різних платформах, які вам доступні: Spotify, YouTube, YouTube Music тощо, і поскаржитися на цей трек.

"Люди, доброго дня. Перепрошую, що несу цей шлак у стрічку. Але цьому є причина - це треба знести з ютубу. Заходите, вимикаєте звук щоб не пошкодити слух, знаходите момент із z-свастоном і кидаєте скаргу. Це не має існувати", – закликав один із користувачів мережі українських громадян.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?