Пропагандистка Симоньян знову поскаржилась на "дощ" із дронів
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандистка Симоньян знову поскаржилась на "дощ" із дронів

Пропагандистка Симоньян знову поскаржилась на "дощ" із дронів
Джерело:  online.ua

Головний редактор RT, пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що біля її будинку в Московській області впав другий за тиждень дрон.

Джерело: росЗМІ

Пропагандистка Симоньян знову поскаржилась на "дощ" із дронів

Гучно падає, хочу я вам сказати. О пів на четверту прокидаєшся, тільки встигнувши заснути, - сказала вона.

На думку Симоньян, українська сторона влаштовує атаки дронів на Москву, щоб люди "впали в паніку" і зажадали від президента Росії зупинити війну, "аби не літали над нашими головами ці дрони".

У них такий розрахунок... невірний... Ми інші і давно пора це знати... Ми не те що задню не дамо - у нас взагалі гальма відмовлять, - стверджує Симоньян.

Атаки беспилотников на Москву

В ночь на 1 августа в Москве в одну из башен «Москва-Сити» попал беспилотник.

6 августа мэр Москвы Сергей Собянин заявил, что ПВО сбили беспилотник в окрестностях города.

В ночь на 9 августа в Москве снова раздавались взрывы из-за работы ПВО. Собянин заявил, что в окрестностях сбили два беспилотника.

11 августа над аэропортом "Внуково" в Москве закрыли небо из-за беспилотника. Впоследствии мэр сообщил о его избиении.

21 серпня, близько 6:50 столицю Росії намагалися атакувати українські БпЛА, заявили у міноборони РФ. Його нібито збила ППО на території Московської області поблизу

Втративши управління, БПЛА зазнав аварії в районі населеного пункту Покровське Рузького району. Постраждалих немає, – заявили у міністерстві.

Міноборони РФ також повідомили про чергову атаку українським безпілотником о 8:16. Його також "начебто" збила ППО на території Істринського району Московської області.

Читайте также:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?