Пропав один з ватажків ДНР, який впав у немилість у Захарченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Пропав один з ватажків ДНР, який впав у немилість у Захарченко

Пропав один з ватажків ДНР, який впав у немилість у Захарченко
Джерело:  "Новоросія"

"Глава Центрвиборчкому" так званої ДНР Роман Лягін, який критикував  ватажка угруповання Олександра Захарченко, зник 12 квітня і не виходить на зв'язок з близькими і рідними.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський сайт "Новоросія"


Раніше Романа Лягіна звільнили з "посади" за недбале ставлення до роботи і невигідні для угруповання зв'язки.


Дружина зниклого заявляє, що Лягін в останній раз виходив на зв'язок о 15:00 у вівторок 12 квітня і знаходився при цьому в приймальні Захарченко.


Відомо, що Роману Лягіну не платили за його роботу, а за кілька днів до звільнення у нього виник конфлікт з учасником незаконного руху "Донецька республіка" Андрієм Крамар, який вимагав припинити різко висловлюватися на адресу угруповання "ДНР" та видалити з соцмереж ранні записи.


У мирний час Лягін працював в обласній структурі "Партії регіонів" в Донецьку, в 2005 ініціював створення громадської організації "Ми", після чого очолював ДМОО "Курське земляцтво". Пізніше він працював в міському центрі зайнятості.


Під час активізації руху "Антимайдан" був пов'язаний з організацій так званих "тітушек", які регулярно вживали спроби зриву донецького євромайдан. Очолив так званий "центрвиборчком" в підготовці та проведенні незаконного опитування, який назвали "референдумом" 11 травня 2014 року.


У соцмережі Роман Лягін дозволяв собі висловлюватися на підтримку колишнього "начальника Радбезу ДНР" Олександра Ходаковського, і критикувати діяльність Олександра Захарченко.




Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Олександр Захарченко розповів про свої подальші плани щодо наступу на Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?