Проросійські медіа знову починають вести інформаційну гру проти України – Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Проросійські медіа знову починають вести інформаційну гру проти України – Свідомі про несвідоме

Проросійські медіа знову починають вести інформаційну гру проти України – Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Українські інформаційні агентства, які підігрують росії та беруть участь у злочині проти українців, обговорювали у новому випуску циклу психологічних етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Доктор психології Василь Мосійчук вважає, що деякі українські інформагентства свідомо допомагають підтримувати фейкову росію, показуючи ту маленьку частину людей, яка могла підтримати росію на окупованих територіях.

Коли м’ясник рубає всім руки і ноги, а вам не відрубує, то ви починаєте любити цього м’ясника. Він стає тим, хто у вас не відрубав і рятує вас. Ми б не знали, чим би закінчилося це все.

Я простих людей не звинувачую. Ми стокгольмський синдром маємо і знаємо про нього все. Але люди, знаючи про цей синдром, директори цих телеканалів, які хотіли розколоти країну, "мочили" президента. І росія інвестувала в ці канали. У них не вийшло. Вони сьогодні знов прокидаються і знову починають ту саму гру, - вважає доктор психології.

На переконання Мосійчука, справжні канали об'єдналися і несуть правдивий контент.

Ми сьогодні говоримо про фейковість. Про те, що в Україні піднімають свої голови всі канали, мабуть, ті, хто знімає це все для того, щоб підтримувати фейкову росію і вбивати наших людей. Тому що фейковість сьогодні вже перейшла на фізичний рівень. Вони довели до цього стану нас, підтримували цей стан. Росія стала фейкова, путінська росія, яка переступила межу, вбиваючи людей. Це межа, яку переступили на фізичному рівні, і це все посеред Європи. І сьогодні ці канали знову починають робити ці контенти, думаючи, що їх ніхто не розуміє.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар.

Читайте також: Як українські журналісти спотворюють реальність та підіграють рф — Свідомі про несвідоме

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?