Просинаюся з такою фразою: Зеленський розповів про власну філософію
Категорія
Політика
Дата публікації

Просинаюся з такою фразою: Зеленський розповів про власну філософію

Просинаюся з такою фразою: Зеленський розповів про власну філософію
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський заявив, що кожен день намагається робити корисні справи та отримувати маленькі перемоги. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

Голова держави виступив на Всеукраїнському форумі "Україна зростає разом зі мною". За його словами, такий підхід є власною філософією.

"Я живу і завжди жив одним днем: що сьогодні я можу зробити для когось. Я завжди просинаюся з такою фразою: що сьогодні я можу зробити – маленький крок для когось?" - пояснив Зеленський.

Він розповів, що головне - поважати себе тане допускати ситуацій, коли ти робиш щось не дуже добре, бо "ніхто не побачить". Усі ці випадки можуть стати відомими згодом, через багато років, та завдати великої шкоди.

"Якщо вам така філософія цікава, то для мене це зрозуміло, навіщо я прожив день. І у мене є багато днів, коли я приходжу додому і в мене немає настрою, тому що я розумію, що день пустий. Я витратив цей день безповоротно – він ніколи не повернеться, цей час не повертається, на жаль. Я витратив цей день просто так: я просто дихав – і все. Я живу з такою філософією", - підкреслив президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час свого виступу на заході "Україна зростає разом зі мною"Зеленський розповів про свої колишні мрії. Він стверджує, що колись хотів стати дипломатом чи прикордонником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?