Просіть пробачення у Гіві з Моторолою: Геращенко жорстко відповів Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Просіть пробачення у Гіві з Моторолою: Геращенко жорстко відповів Савченко

Просіть пробачення у Гіві з Моторолою: Геращенко жорстко відповів Савченко

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова народний депутат Антон Геращенко жорстко відповів народному депутату від "Батьківщини"Надії Савченко, яка заявила, що Україні потрібно попросити прощення у жителів Донбасу і пробачити одне одного.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенка.
"Припливли! Надя Савченко в ефірі "5 каналу" заявила, що нам: "Треба навчитися просити вибачення і прощати. Інакше миру не буде..!" Коли я побачив посилання на цю цитату Надії Савченко, я спочатку не повірив, поки не подивився відеозапис ефіру на "Цензорі". Вам, Надя, може і треба просити вибачення у Гіві з Моторолою, або у інших росіян, які прийшли на нашу землю вбивати і ґвалтувати, а ми просити вибачення у окупантів і терористів не будемо! ми будемо, зчепивши зуби, триматися і домагатися звільнення нашої землі різними способами!", - написав він.
Радник глави МВС звернув увагу на те, що жоден суд над незаконно ув'язненими в Росії Олегом Сенцовим і Олександром Кольченком не транслювали так, як суд над Савченко.
"Чому ніхто не звернув уваги, що ні з одного судилища над Сенцовим або Кольченком не дозволялася пряма трансляція? І в той же час, чому з усіх судів над Надією Савченко російський суддя дозволяв вести прямі ефіри всім телеканалам, які цього хотіли? Російські телеканали і сайти зі шкіри пнулися, щоб не приховувати ганебне і несправедливе судилище над Савченко, а, навпаки, розкручували його як могли. Навіщо російські ЗМІ і суд цілеспрямовано розкручували Савченко? Дивно, чи не так?", - зазначив Геращенко.
За його словами, Савченко - це "троянський кінь" президента РФ Володимира Путіна.
"Тепер, схоже, ясно - в свідомість українців Путін запровадив "троянського коня", - зазначив він.
Нагадаємо, Надія Савченко закликала українців попросити вибачення у жителів Донбасу, сказавши:
"Треба почати говорити один з одним. Треба почати чути один одного. Нам доведеться прощати багато. І нам також доведеться, можливо, просити вибачення. Не можливо, а точно. Треба навчитися просити вибачення і прощати. Інакше миру не буде... У тієї матері, яка втратила останнього сина. Не важливо, з якого боку".
Також повідомлялося, що Надія Савченко заявила про подібність мотивів активістів Майдану і бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?