"Просто божевільні": Росія накинулася на США з гучними звинуваченнями
Категорія
Політика
Дата публікації

"Просто божевільні": Росія накинулася на США з гучними звинуваченнями

"Просто божевільні": Росія накинулася на США з гучними звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Голова Комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Константін Косачов заявив, що запропоновані американськими сенаторами санкції божевільні, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Американцям дуже хочеться бути винятковими у всьому. Поки вдається здебільшого по інший бік добра і зла. Але ж 22 трильйони (доларів) держборгу і понівечені долі багатьох народів треба якось відбивати? А крім тотальної гегемонії, інших інструментів для приховування власних поразок не залишається. Звідси божевільні і бездумні санкції", - заявив Косачов.

Зазначимо, що у Сенаті США представники Демократичної і Республіканської партій представили законопроект, який передбачає посилення санкцій проти Росії, в тому числі й за агресію у Керченській протоці. За попередніми даними, планується запровадити санкції проти: понад двох десятків агентів ФСБ, причетних до нападу на кораблі українських ВМС у Керченській протоці 25 листопада 2018 року та захоплення членів їх екіпажу.

Крім того, передбачається запровадження санкцій проти російської кораблебудівної галузі у випадку порушення Росією свободи навігації у Керченській протоці та будь-де у світі, а також заходи проти розробки нафтових родовищ на території РФ; російських державних енергетичних проектів за межами країни.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше член Палати представників Конгресу США від Республіканської партії  Брайан Фіцпатрік закликав американського лідера Дональда Трампа притягнути до відповідальності президента РФ Володимира Путіна.  Окрім того, він наголосив, що США повинні стати пліч-о-пліч з Україною через явне порушення Росією міжнародного права в Чорному морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?